Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi har præsenteret sit projekt for Koulibaly

Transfermarked - 20. maj 2022
Xavi har præsenteret sit projekt for Koulibaly

© Getty Images


FC Barcelona er på jagt efter adskillige spillere i det kommende transfervindue og en af de spillere, som klubben har et godt øje til, er Napolis 30-årige Kalidou Koulibaly. Tidligere på sæsonen skulle Barca over to kampe møde netop Napoli og her fik Xavi talt med forsvarsspilleren.

Når en mulighed byder sig, så skal den udnyttes. Det gjorde Xavi, da han tidligere på sæsonen efter udekampen mod Napoli opsøgte Kalidou Koulibaly og forklarede ham projektet i Barca, da Xavi gerne ser Koulibaly i klubben. Napolis forsvarsspiller er en ud af mange, som klubben holder øje med, så det er absolut ikke fordi, at klubben går all in på ham.Inden et transfervindue åbner forbereder alle klubber sig. De forhører sig hos en masse agenter og suger information til sig således man har et forspring såfremt de prioriterede spillere ikke kan hentes. Lige nu lader det til at Sevillas Jules Koundé er Barcas topprioritet, men hvis ikke det lykkedes at hente ham, har klubben allerede en masse information på Koulibaly og derfor vil det gå hurtigere at indlede forhandlinger.

Xavi skulle ifølge Marca have talt om, hvordan han planlægger at bygge Barca op igen og hvad det sportslige projekt indebærer. Ifølge mediet var responsen fra Koulibaly ganske positiv, så noget tyder på, at han kan overtales til at skifte. Han er stadig på kontrakt i Napoli, så det kræver selvfølgelig også at den italienske klub hopper med på vognen og sælger ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca er ikke skræmt af Bayerns standpun...
2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...

Ugens mest læste

Seneste nyheder