Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Lewandowski er dyrere end forventet

Transfermarked - 20. maj 2022Medie: Lewandowski er dyrere end forventet

© Getty Images


I Spanien rapporteres det, at det lige nu kun er et spørgsmål om tid før Robert Lewandowski skifter til FC Barcelona. Angriberen har informeret Bayern München om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt og at han gerne vil prøve noget nyt. Det har Bayerns sportdirektør Hasan Salihamidžić bekræftet.

Lewandowski har allerede forhandlet sin kontrakt på plads med Barca og accepteret at gå ned i løn for at gøre skiftet til en realitet, så nu er det op til Barca og Bayern om at finde en løsning. Nu melder polske medier, at prisen på Lewandowski løber op i hele 40 millioner euro samt en bonus. Det er noget mere end de 30 millioner euro, som i første omgang blev skrevet om.Egentlig blev der skrevet om 30-35 millioner euro, men tager man Lewandowskis løn med i beløbet stiger det til over 60 millioner euro. Han menes at tjene omkring 10 millioner euro pr. sæson i Barca og med en kontrakt på to år vil det samlede beløb altså ramme 60 millioner euro.

Ifølge Gerard Romero fra RAC1 har Lewandowskis agent, Pini Zahavi, været i Barca i denne uge og kigget på huse. Derudover dukkede agenten også op i Barcas officielle butik med hele 10 Barca-trøjer for at få påtrykt 'Lewandowski' på ryggen af trøjerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
35 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder