Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca satser på en god Premier League-afslutning

Transfermarked - 21. maj 2022
Barca satser på en god Premier League-afslutning

© Getty Images


Hvis hvert hold kun skulle spille 37 kampe i Premier League ville man i FC Barcelona være glade lige nu, men det er ikke tilfældet. Der mangler fortsat en enkelt spillerunde i den bedste engelske fodboldrække og det er noget, som Barca holder øje med.

Det er specielt i bunden af Premier League, at Barca har rettet øjnene søndag klokken 17, hvor de sidste kamp i Premier League spilles. Selvom det er et hårdt ønske, så håber Barca, at Leeds rykker ned. Det vil nemlig gøre det langt billigere at hente Raphinha, som Barca allerede har en aftale med.Ifølge adskillige journalister bliver Raphinha 20-25 millioner euro billigere såfremt Leeds rykker ud af Premier League og derfor er der god grund til at følge med på sidste spilledag i Premier League. Lige nu sidder Leeds på 18.-pladsen hvilket er lig med nedrykning, men de kan stadig nå at redde livet.

Leeds skal møde danskerklubben Brentford på udebane i morgen og mens den kamp er i gang, vil man ude på Leeds-bænken helt sikkert følge med i, hvad der sker i opgøret mellem Burnley og Newcastle. Med Leeds på 35 point og Burnley på 35 point er det altså en bedre målscorer hos Burnley som gør, at de lige nu ikke er under nedrykningsstregen. I Leeds håber man naturligvis på minimum ét point ude mod Brentford mens Burnley skal tabe til Newcastle.

Uanset udfaldet vil det blive fulgt intenst af Barca, som har Raphinha på radaren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder