Annonce


Annonce

Annonce

Bayern München overvejer Dembélé

Transfermarked - 21. maj 2022




Sagaen omkring Ousmane Dembélé trækker igen ud. Barca bliver nærmest holdt for nar af Dembélés agent og mens det helt klart er en situation, som klubben gerne havde været foruden, så er der slet ingen tvivl om, at sportschef Alemany glæder sig til, at der bliver lukket ned for forhandlinger.

Det seneste nye er, at Dembélés agent ikke er tilfreds med Barcas tilbud og at han kommer med et modsvar i den kommende uge, hvor der desuden ventes at komme en afklaring på situationen. I Bayern München følger man situationen tæt og står ifølge tyske Bild klar til at hente Dembélé på en fri transfer.



Lige nu forlyder det desuden, at Dembélé venter på Kylian Mbappés beslutning omkring sin fremtid. Han har to nærmest identiske bud på bordet fra PSG og Real Madrid og hvis han vælger at blive i PSG, så skulle det angiveligt øge chancerne for at Dembélé forlænger i Barca, da PSG ellers vil være hans foretrukne destination.

Til gengæld kan tyske Bayern München lokke franskmanden, men her kommer tyskerne næppe til at betale den løn, som Dembélé vil kræve i PSG, så overordnet set ligner det ikke et match, som kommer til at ske - men taget i betragtning af, at der ikke skal betales et transferbeløb vil alle døre således være åbne. Specielt med de typiske sign-on bonus, som mange spillere nu til dags forsøger at komme frem til ved at lade deres kontrakt løbe ud så de kan skifte gratis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern München overvejer Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder