Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sagde Frenkie de Jong farvel her?

Transfermarked - 21. maj 2022
Sagde Frenkie de Jong farvel her?

©


I løbet af de seneste par uger har det forlydt, at Frenkie de Jong er det store salg, som Barca gennemfører denne sommer for at tjene nogle penge til nye spillere. I dag kom der mere brænde på bålet, da De Jong begyndte at uddele gaver omkring træningsanlægget.

Ifølge Gerard Romero fra RAC1 uddelte De Jong fem par fodboldstøver og tre spilletrøjer til fans, som ventede foran indgangen til træningsanlægget. En fan, som var til stede forklarede efterfølgende, at De Jong var kommet for at sige farvel og derfor ville give lidt igen til alle de fans, som hver dag dukker op og støtter ham.Det var også Gerard Romero som breakede nyheden om, at De Jongs skifte til Manchester United var 95% gennemført. Siden har Barcas sportschef Alemany, præsident Laporta og Xavi fået spørgsmål omkring De Jongs fremtid og ingen af dem har forsikret, at De Jong også er at finde i klubben næste sæson.

Xavi gjorde det i dag klart, at De Jong er vigtig for holdet, men at han forstår klubbens økonomiske situation. Og det er netop på grund af klubbens økonomiske situation, at det vurderes, at De Jong kan hjælpe til ved at lade sig sælge. Han er angiveligt god for et sted mellem 80-100 millioner euro.Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

41 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder