Annonce


Annonce

Annonce

I dag kan være sidste kamp for 13 spillere

Transfermarked - 22. maj 2022




Der er ikke mange, som forventer, at FC Barcelona sælger hele 13 spillere fra førsteholdet i denne sæson, men faktum er, at de alle er på transferlisten og at klubben vil lytte til tilbud. Det kræver dog at man kan hente en bedre spiller ind hvis der sælges ud.

Joan Laporta og hans folk arbejder benhårdt på at få lukket nogle aftaler, som kan give et økonomisk boost. Men når transfervinduet åbner handler det i den grad om at få sendte nogle spillere ud af vagten, som ikke indgår i Xavis planer. Og her har træneren angiveligt sagt god for at sælge op mod 13 spillere såfremt man kan hente mere kvalitet ind.



Følgende spillere er på transferlisten i Barca
Neto
Sergino Dest
Dani Alves (udløb af kontrakt, ikke forlænget endnu)
Clement Lenglet
Oscar Mingueza
Samuel Umtiti
Riqui Puig
Frenkie de Jong
Ousmane Dembélé (udløb af kontrakt, ikke forlænget endnu)
Memphis Depay (han sælges kun hvis der kommer et godt bud)
Adama Traoré (lejeaftale slut)
Martin Braithwaite
Luuk de Jong (lejeaftale slut)

Det er en blandet pose bolcher og Xavi bekræftede i går, at han har givet flere spillere besked om, at de skal finde sig en ny klub denne sommer. Dani Alves og Memphis Depay er måske de to spillere, som er tættest på at blive i klubben.

Laporta bekræftede, at der er en reel mulighed for at forlænge med Alves i yderligere et halvt år - frem til december, mens Memphis Depay kun bliver solgt hvis der kommer et godt bud ind. Frenkie de Jong er en kilde til mange penge for Barca hvorfor han er på transferlisten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I dag kan være sidste kamp for 13 spillere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder