Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: FC Barcelona 0-2 Villarreal

La Liga - 22. maj 2022
La Liga: FC Barcelona 0-2 Villarreal

© Getty Images


Barca havde sikret sig andenpladsen og skulle søndag aften spille den sidste kamp i La Liga, men catalanerne ramte ikke en god dag. Der var ingen kynisme, ingen spillere, som trådte i karakter og overordnet set kunne Barca ikke knække Villarreals stærke defensiv og dermed lukkede Barca sæsonen af med et nederlag.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Alves, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Gavi, Adama, Aubameyang og Ferran Torres

57' Adama Dembélé
57' Aubameyang Ansu Fati
71' F. Torres Memphis
71' Gavi Riqui Puig
80' Alves Mingueza

Mål
- 0-1 41' - Pedraza
- 0-2 55' - Moi Gomez
Der var intet på spil for Barca, da catalanerne sent søndag aften tog imod Villarreal. Derfor var det kun æren, der blev spillet om for dem, men der var mere på spil for Villarreal, da de jagtede en plads i Europa. Barca tog bolden til sig og dominerede klart, men atter engang i sæsonen ledte de efter chancerne og kom ikke frem til ret meget. Der var nogle løse skud i løbet af første halvleg - specielt Ferran Torres var nærgående - men det blev aldrig helt farligt og Villarreal følte sig næppe presset i bund.

Normalt spiller Villarreal frisk til, men ikke denne gang. De stod langt tilbage og satsede på omstillinger hvilket de ikke fik mange af. Ronald Araujo var bomstærk i løbeduellerne og så var det ellers op til Adama Traoré at skabe et eller andet - for de øvrige spillere kom ikke med særlig meget. Ferran Torres havde svært ved at skabe noget fra sin kant og Aubameyang var ikke god til at få sig selv sat i spil selvom han stod korrekt placeret et par gange dog uden at være farlig. Mod halvlegens slutning bragede Ferran Torres et Alves-indlæg mod mål, men kuglen sad lige på keeperen.

Inden at dommeren kunne fløjte til pause skete der så lidt på Camp Nou, da Dani Alves var ude af position og Adama Traoré snorksov. Pedraza luntede i ryggen på ham og satte så pludselig fart hvilket Parejo så. Parejo smed en smuk aflevering afsted, som Pedraza samlede op i feltet og selvom Adama Traoré er hurtig, så kunne han altså ikke nå ind foran og så bankede Pedraza bolden i mål til 0-1 hvilket var stillingen da dommeren fløjtede til pause.

Anden halvleg var tæt på at give en god start fra Barca, da Ferran Torres trak forbi sin modstander og ifølge dommeren blev nedlagt i feltet. Lynhurtigt pegede dommeren på straffesparkspletten, men det blev omstødt til et frispark, som Barca ikke fik noget som helst ud af. Få minutter efter lå bolden så i Barcas net igen. Denne gang løb Adama Traoré med sin modstander og kom endda ind foran og fik erobret bolden, men så dummede han sig på amatørplan, da han valgte at cleare bolden direkte ind i feltet, hvor Moi Gomez samlede op og knaldede bolden i mål til 0-2. Inden bolden blev givet ud foretog Xavi to ændringer og her blev Adama Traoré pillet ud, så den håbløse fadæse var måske hans sidste aktion i Barca-trøjen. Også Aubameyang gik ud og sammen gav de plads til Ansu Fati og Dembélé.

Med 20 minutter igen fik Barca endelig scoret et mål, men helt korrekt blev målet annulleret for offside, da Ansu Fati udnyttede fordelen ved at være foran de øvrige Villarreal-spillere. Det var De Jong, som endte med at få bolden over stregen. Med 10 minutter igen foretog Xavi sin sidste ændring, da Alves gav plads til Mingueza.

Værterne søgte et mål i slutminutterne, men det lignede aldrig at det var tæt på. Og det kom da heller ikke og således sluttede Barca en skuffende sæson af med et nederlag hjemme på Camp Nou og kan udelukkende glæde sig over, at man fik erobret andenpladsen og dermed sikret sig europæisk bold i næste sæson samt en tur i den spanske Super Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder