Annonce


Annonce

Annonce

Aftale: Barca tæt på 6,6 milliarder kroner

Nyheder - 23. maj 2022




En beslutning forventes at lande i denne uge, men adskillige medier melder, at Joan Laporta er meget tæt på at give det grønne lys. En aftale, som indbringer Barca 6,6 milliarder kroner. Disse penge kommer ikke til at gå direkte til spillerindkøb, men skal dække flere områder.

Barca er i knæ rent økonomisk, men Laporta og hans ledelse er godt i gang med at forsøge at få styr på det hele. Denne sommer forventes der at ske enorme udskiftninger i truppen hvilket betyder, at man kan få lønbudgettet kørt ned. Selvom flere spillere allerede har accepteret at gå ned i løn og Coutinho er solgt til Aston Villa, så udbetaler klubben stadig mere løn end man burde.



Nu forlyder det hos El Confidencial, at Laporta er tæt på at skrive under på en aftale med CVC samt Goldman Sachs hvilket indbringer klubben omkring 900 millioner euro svarende til 6,6 milliarder kroner. Det er et kæmpe boost, men det betyder naturligvis også at man må sælge ud.

Angiveligt sælger klubben 30% af tv-rettighederne hvilket er mindre end de nævnte 50% sidste år. Til gengæld kan kun 15% af indtjeningen til lønbudgettet, så der er på ingen måde tale om, at de 6,6 milliarder kroner kan bruges til at forstærke truppen. Der er mange aspekter i klubbens økonomi, som skal dækkes ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aftale: Barca tæt på 6,6 milliarder kroner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder