Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Jeg kunne mærke Messis skuffelse

Transfermarked - 24. maj 2022Suárez: Jeg kunne mærke Messis skuffelse

© Getty Images


Lionel Messi måtte i sommers forlade FC Barcelona, da klubben angiveligt ikke havde råd til at holde på ham. Egentlig var han klar til at rejse tilbage til Barcelona og underskrive sin kontraktforlængelse, men sådan skulle det ikke gå. I stedet måtte han se skuffelsen i øjnene.

I et nyt interview fortæller Luis Suárez, at Messi fortalte ham, at han skulle hjem til Barcelona og skrive under på sin forlængelse, men det hele ændrede sig lige pludselig. Det gjorde det fordi, at Barca ikke fik grønt lys af La Liga til at gennemføre forlængelsen.

- Jeg var overrasket over Messis afsked med Barca og ligesom ham var jeg også trist. Vi var på ferie og han sagde 'på torsdag tager jeg hjem til Barcelona og skriver under på den nye kontrakt'. Han var meget glad, fortæller Suárez og følger op:- Torsdag middag havde Messis kone fortalt min kone, at Messi ikke kunne forlænge sin kontrakt. Jeg talte herefter med Messi og han var virkelig ked af det. Jeg kunne mærke hans skuffelse over situationen.

Da det stod klart, at Barca ikke havde midlerne til at forlænge med Messi, måtte han dreje nøglen og han fik hurtigt sammensat en aftale med PSG. For Suárez selv var han allerede i Atletico Madrid og angriberen fortæller om forskellen på Atletico og Barca.

- Jeg tjente mere i Liverpool end jeg gjorde i Barca, men jeg var overbevist om projektet i Barca. Jeg var heldig at vinde meget i klubben og for at være ærlig, så led vi ikke særlig meget. Vi havde det godt og grinte meget til træning. I Atletico Madrid var der ikke meget grin til trænings - det var mere intenst og konkurrencepræget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

54 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder