Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kessié bekræfter sin afsked med AC Milan

Transfermarked - 26. maj 2022Kessié bekræfter sin afsked med AC Milan

© Getty Images


Alle store aviser og pålidelige journalister har allerede meldt ud, at der er en aftale på bordet mellem Barca og AC Milans midtbanespiller, Franck Kessié, men at Barca ikke kan bekræfte handlen endnu som følge af financial fair play. Men Kessié selv bekræfter, at han ikke bliver i AC Milan.

Kessié har stor andel i AC Milans stærke sæson, hvor de i sidste spillerunde sikrede sig det italienske mesterskab og det mener han var et perfekt punktum for hans tid i klubben. Han blev hentet ind på en 5-årig kontrakt og den har han nu spillet færdig og det er ikke muligt at forlænge den, siger han.- Jeg har en måned tilbage af min kontrakt, men en forlængelse er umulig. Jeg kom for et 5-årigt projekt og vi er tilbage i Champions League og har vundet Serie A. Det er den bedste måde at forlade klubben på, udtaler han ifølge BarcaBold.dk.

Dermed er det altså endegyldigt slut for Kessié i AC Milan og når Barca får styr på sagerne i klubben er det kun et spørgsmål om tid før Kessié bliver bekræftet som ny mand. Det samme gælder i øvrigt for Andreas Christensen, som står i en lignende situation. Her meldes det også, at en aftale er på plads, men at klubben bare ikke kan bekræfte det endnu.

Den 25-årige Franck Kessié nåede at spille over 200 kampe for AC Milan hvor de første to sæsoner var på en lejeaftale. Hans mest succesfulde sæson kom i 20/21, hvor han spillede med i 50 kampe og scorede hele 14 mål. I denne sæson blev det til 39 kampe og syv mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder