Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gavi udsender triste Ilaix Moriba-signaler

Transfermarked - 26. maj 2022
Gavi udsender triste Ilaix Moriba-signaler

© Getty Images


Han er kun 17 år men har allerede vist sig at være en stor spiller, som FC Barcelona stoler på og som har fået en plads i startopstillingen med masser af kampe på CV'et. Men signalerne fra den unge Gavi er ikke til at tage fejl af: Han jagter endnu flere penge.

Hvis alt gik efter planen, så havde Barca allerede meldt ud, at Gavi havde forlænget sin kontrakt og er blevet udstyret med en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner. Men det er ikke tilfældet. Det er hans agent, Ivan de la Pena, som skaber irritation hos Joan Laporta. Klubben fornemmer de samme signaler, som man oplevede under forhandlingerne med Ilaix Moriba.- Jeg forstår ikke hvorfor at Gavis agent udsætter forlængelsen. Vores økonomiske tilbud er mere end acceptabelt. Vi kommer ikke til at forbedre tilbuddet da jeg ikke ønsker, at vi skal ud på et sidespor igen, som folket (Bartomeu og co.) i klubben gjorde før vi kom ind, forklarede præsident Joan Laporta i går, ifølge BarcaBold.dk.

Ifølge Mundo Deportivo er der to forskellige meldinger fra de to lejre: Barca har offentligt forklaret, at klubben har givet Gavis agent et tilbud, men at agenten bare ikke er vendt tilbage med et svar. Fra Gavis lejr forlyder det, at der slet ikke er et tilbud på bordet. Klubben tror, at Gavis agent forsøger at presse på for at få en højere løn, men klubben har ikke tænkt sig at bukke under.

Det kan altså ende med, at det bliver endnu en skamløs Ilaix Moriba-sag, hvor en ung spiller bliver vejledt forkert og udelukkende går efter de store penge i en meget ung alder. Barca har ikke penge at aflønne med som andre klubber, så det bliver spændende at se, hvad der sker mellem parterne.

Xavi blev også bedt om at kommentere på situationen - faktisk for anden gang på en uges tid og begge gange var hans svar, at han håber på gode nyheder inden længe uden helt konkret at sætte ord på situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder