Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Dembélé forlader Barca og skifter til PSG

Transfermarked - 26. maj 2022
Avis: Dembélé forlader Barca og skifter til PSG

© Getty Images


AS-journalisten Javi Miguel har netop meldt ud, at Ousmane Dembélé har taget sin endegyldige beslutning: Han forlader FC Barcelona og skifter til PSG, som har viftet et lukrativt tilbud over hovedet på ham siden deres seneste møde.

Således skulle Dembélé først og fremmest have fortalt cheftræner Xavi, at han ikke accepterer Barcas tilbud om en kontraktforlængelse, da parterne ikke kan enes. PSG gav Dembélé et tilbud på et møde for en uges tid siden og den franske klub krævede et svar meget hurtigt.Laporta har flere gange udtalt, at bolden er på Dembélés banehalvdel og at det er op til ham at acceptere tilbuddet eller lade være. Nu ser det så endegyldigt ud til, at Dembélé - igennem sin agent - har valgt at afvise tilbuddet og i stedet acceptere et tilbud fra PSG, som kommer til at betale ham langt mere i løn end hvad Barca tilbød ham.

Desuden kan forskellige lokale medier i Spanien i dag afsløre, at det hus, som Dembélé har lejet i sin tid i Barca, nu er sat til udlejning igen, da han inden længe flytter til Frankrig. Det er endnu en indikation af, at der er noget om snakken.

Den 30. juni 2022 udløber Dembélés kontrakt i FC Barcelona og herfra vil han kunne skifte gratis. Men han har haft ret til at forhandle frit siden starten af året og i løbet af de seneste par måneder har han agent modtaget adskillige tilbud. Dembélés plan har dog været at blive i Barca, men vejledningen fra agenten ser ud til at overvinde Dembélés eget ønske.

Udover en kontraktforlængelse i Barca, så kræver Dembélés agent også en stor kommission for at sikre aftalen. Og den kommission ønsker Barca ikke at udbetale. Klubben er fast besluttet på, at man ovenpå de seneste års skandaløse beslutninger på økonomiområdet ikke skal ned af samme vej og derfor har klubben givet et tilbud, som den kan stå inde for.I PSG - og generelt fransk fodbold - er der andre regler at holde styr på og her har PSG altså fundet en vej til at kunne tilbyde Dembélé en høj løn og ifølge AS bliver den franske klub altså forstærket i angrebet fra og med næste sæson. PSG betaler ikke en krone for transferen, men sørger selvfølgelig for en stor sign on-bonus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder