Annonce


Annonce

Annonce

Messi er træt af Laportas konstante hentydninger

Transfermarked - 27. maj 2022




Lionel Messi forlod FC Barcelona sidste sommer efter at der egentlig var en aftale på bordet om en kontraktforlængelse, men Barca fik ikke grønt lys af La Liga og måtte derfor lade Messi gå gratis. Siden har Joan Laporta udtalt sig mange gange om Messi, og nu er argentineren ved at være træt af det.

Det sker som følge af, at Lionel Messi faktisk altid har haft et godt forhold til Laporta, men ovenpå sidste sommers triste udvikling af Messis karriere, har Messi følt, at Laporta ikke var ærlig over for ham og i dag er der iskold luft mellem parterne.



Alligevel bliver Laporta ved med at snakke om Messi i medierne og det skete igen i denne uge, da han til L'Esportiu kom ind på argentineren.

- Alle ville have elsket at se Messi slutte sin karriere i Barca, men det skete ikke af flere årsager og han forlod derfor klubben som han forlod den, kom det blandt andet fra Laporta, som også tidligere har udtalt, at han gjorde alt for at holde på Messi hvilket Messis eget bagland har bekræftet ikke passer.

Ifølge El Larguero på Cadena SER, og bekræftet af Sport, er Messi og hans bagland træt af, at Laporta hele tiden skal snakke om argentineren når det ikke er hele sandheden, som kommer ud af Laportas mund. Desuden meddeler radioprogrammet også at Messis far, Jorge, personligt ringede til Laporta og bad ham om at stoppe med at snakke om PSG-spilleren.

Selvom Laporta og Messi længe har haft et rigtig godt forhold til hinanden, så mistede Messi alt for Laporta efter sidste års afsked og løbende har Laporta altså adskillige gang nævnt Messi i medierne og det er argentineren nu blevet godt træt af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi er træt af Laportas konstante hentydninger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder