Annonce


Annonce

Annonce

10 spillere får muligheden for at skifte gratis

Transfermarked - 27. maj 2022




FC Barcelona har allerede sikret sig Andreas Christensen og Franck Kessié, men klubben kan ikke annoncere dem endnu før de rent juridisk kan skrive under med dem. På grund af klubbens økonomi er der ikke råderum til at hente to nye mand ind og nu begynder Barca at kigge på mulighederne.

Joan Laporta udtalte for nyligt, at mange af spillerne i truppen i dag får så høj en løn, at de bliver nødt til at sænke lønnen for at skifte klub, da ingen klubber vil betale så høje lønninger. Det betyder, at mange af spillerne helst bliver i Barca for at kunne hæve den høje løn og derfor bliver det altså svært for klubben at sælge dem.



Nu meddeler Mundo Deportivo og Marca, at Barca pønser på at give spillerne muligheden for at man sammen river kontrakten over således de kan skifte gratis denne sommer. Den såkaldte 'letter of freedom' er på bordet og kan betyde, at klubber kan spillerne gratis uden at skulle betale en transfersum og derefter aflønne dem. Det vil øge muligheden for at komme af med nogle spillere.

Ved at tage fat i den metode vil Barca dog ikke kunne tjene penge på spillerne, da de skifter gratis. Til gengæld vil lønbudgettet kunne løsnes godt op og så gælder det om at tjene nogle penge på en anden måde for at få råd til at købe nye spillere. Det er her, at flere aftaler er ved at komme på bordet - bl.a. CVC-aftalen, som det menes, at Barca er tæt på at have sikret sig.

Letter of freedom er kun en mulighed, hvis både Barca og spilleren bliver enig om, at rive kontrakten over. Barca kan også vælge selv at rive den over uden spillerens accept, men det vil i så fald betyde, at klubben skal udbetale løn for den resterende del af kontraktperioden og det bliver en dyr omgang.

Marca melder, at Barca vil tage snakken med op mod 10 spillere i løbet af den kommende uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


10 spillere får muligheden for at skifte gratis

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder