Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rapport: Bartomeu ødelagde økonomien med vilje

Nyheder - 28. maj 2022
Rapport: Bartomeu ødelagde økonomien med vilje

© Getty Images


Der er ikke mange Barca-fans, som bryder sig om den tidligere præsident i klubben, Josep Maria Bartomeu. Derudover har Gerard Piqué udtalt, at Bartomeu er blandt historiens dårligste præsidenter i klubben og nu kan en rapport afsløre, at Bartomeu i den sidste periode af sit mandat tog nogle beslutninger, der åbenlyst var for at ødelægge klubbens økonomi inden han smuttede.

Ingen er i tvivl om, at Bartomeu foretog nogle økonomiske valg på klubbens vegne, som bestemt ikke var gode. Godt nok sad han i sædet i klubben før corona, hvor klubben skovlede penge ind, men det var med hovedet under armen, at han skrev under på den ene kontrakt efter den anden. Det kan klubben mærke i dag.RAC1 kan afsløre, at Bartomeu i løbet af sine sidste seks måneder i klubben valgte at forlænge kontrakten på otte spillere, som ligeledes fik en ekstremt lønforhøjelse - velvidende om, at han var på vej ud af klubben! Det er netop det, som Laporta og hans ledelse bøvler med lige nu. Laporta udtalte, at mange spillere i truppen får så høj en løn, som ingen anden klub vil betale - og af den grund vil spillerne ikke væk fra Barca og af samme årsag vil ingen klub købe dem.

Coutinho er et eksempel på at han gik ned i løn for at skifte til Aston Villa. Det er der flere spillere i truppen, som ikke vil. De ved, at de kan blive i klubben og hæve deres høje lønninger indtil deres kontrakt udløber. Klubben har ikke råd til de høje lønninger, da de er så ekstreme, så det er endnu en ting, Laporta og hans folk arbejder på.

Da Laporta kom til tog han en snak med klubbens fire kaptajner, som lynhurtigt satte et eksempel og gik 50% ned i løn. Godt nok gav spillerne ikke afkald på deres løn, men udsatte den blot for at hjælpe klubben nu til økonomien blev bedre.Faktum er lige nu, at Barca ikke engang kan forlænge Sergi Robertos kontrakt på et år som følge af financial fair play. Af den grund måtte klubben aflyse forlængelsen i onsdag, hvor den ellers var planlagt til at stå. Det kræver nogle justeringer og aftaler før end at pengene igen kan tillade klubben at foretage nogle vigtige ændringer i truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder