Annonce


Annonce

Annonce

Barca lykønsker Real Madrid med CL-triumf

Champions League - 29. maj 2022




I aftes var der Champions League-finale i Paris og efter mere end en halv times forsinkelse på grund af uroligheder ude foran stadion, kunne kampen mellem Liverpool og Real Madrid endelige blive sparket i gang. Før opgøret var Liverpool favoritter hos bookmakerne, men Real Madrid skulle kun bruge ét skud på mål.

Real Madrid har været uhyre kyniske i Champions League i denne sæson, hvor de har lavet adskillige flotte comebacks. I går dominerede Liverpool da også kampen og havde mange skud på mål, men Thibaut Courtois rundede sæsonen af med endnu en fornem præstation og holdt Real Madrid inde i kampen indtil Vinicius kunne afgøre det hele i anden halvleg.



Ved slutfløjt stod der 0-1 på måltavlen og således snuppede Real Madrid Champions League-trofæet og i FC Barcelona var man hurtigt på tasterne til at lykønske rivalen med triumfen. Du kan se Barcas opslag på Twitter herunder.

I og med at det er Real Madrid som snuppede trofæet, så blev der da også kommenteret på livet løs på opslaget. I skrivende stund er der i underkanten af 12.000 kommentarer på opslaget hvilket er langt flere end på klubbens øvrige opslag.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca lykønsker Real Madrid med CL-triumf

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder