Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati: Vil spille i Barca hele min karriere

Nyheder - 30. maj 2022
Ansu Fati har forlænget sin kontrakt til 2027 hvilket vidner om, at han ønsker at triumfere i klubben. I en snak med Canal+ kom han ind på fremtiden og omkring PSG's interesse i ham før han valgte at forlænge med Barca, men det hørte han slet ikke til.

- PSG's interesse i mig? Jeg hørte slet ikke om nogen bud fra andre hold. Fra første møde sagde jeg til min agent, at jeg ville blive i Barca. Jeg vil spille i Barca hele min karriere, fortalte Ansu Fati og fulgte op om trøjenummer 10, som han overtog fra Lionel Messi:

Da Messi forlod Barca, var nummer 17 forberedt til mig, men så tilbød klubben mig nummer 10. Kaptajnerne godkendte det. Det er en stor ære for mig at bære det nummer.

Lionel Messi havde båret nummer 10 i Barca i årevis indtil han måtte forlade klubben på en fri transfer. Efterfølgende kunne klubben melde ud, at nummeret overgik til Ansu Fati, som godt nok har været skadet i en længere periode, men som nu håber på, at han får en god pre-season så han er klar til at sætte sit aftryk på Barcas historie i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati: Vil spille i Barca hele min karriere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder