Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay står lige nu i ingenmandsland

Transfermarked - 30. maj 2022Memphis Depay står lige nu i ingenmandsland

© Getty Images


Memphis Depay erkendte for nyligt, at hans første sæson i Barca ikke gik som han håbede på. Medierne i Spanien mener da også at Barca har sat ham på transferlisten, men nu følger Sport op med, at klubben for en stund har sat et eventuelt salg på standby.

Situationen er den, at Xavi rigtig godt kan lide Memphis Depay og hans alsidighed og ser ham som en nøglespiller såfremt Barca ikke formår at forstærke angrebet denne sommer. Hvis Barca forstærker sig oppe på toppen, så vil klubben forsøge at sælge Memphis Depay.Hans kontrakt i Barca løber i endnu et år, så det skal være nu, at man sender ham videre hvis der skal penge på kontoen. Barca tror på, at Memphis kan indbringe 20 millioner euro ved et salg, hvilket er rigtig mange penge for Barca i disse dage. Til gengæld vil det kun blive et tema hvis Xavi føler, at angrebet er stærkt nok.

Memphis Depay kan afslutte og sætte op og det er noget, som Xavi værdsætter. En spiller, som kan trække ned i banen og skabe spillet for de andre men som også kan afslutte angrebene. Selvom han ikke har været ustyrlig i denne sæson, så tror Xavi på, at han kan få endnu mere ud af Memphis Depay i næste sæson.

Derfor står Memphis Depay i ingenmandsland i disse dage. Han ved ikke om klubben pønser på at sælge eller beholde ham. Rent personligt tænker han udelukkende på at blive i Barca for at spille en bedre sæson og hjælpe klubben med at tage det næste skridt i genopbygningen, men den sportslige ledelse kan altså ud af det blå dukke op med beskeden om, at angriberen skal finde sig en ny klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder