Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Jeg har ingen aftale med en anden klub

Transfermarked - 31. maj 2022




Frenkie de Jong er blevet rygtet væk fra Barca denne sæson, da han er en kilde til en stor sum penge. Klubben ser ham angiveligt ikke som en afgørende brik i truppen og har ifølge medier åbnet døren for et skifte, da han kan indbringe et sted mellem 80 - 100 millioner euro.

ESPN har fået en kommentar fra hollænderen, som ikke ønsker at kommentere for meget på rygterne. Til gengæld slår han fast, at Barca er hans drømmeklub og at han ikke har nogen aftale med en anden klub på bordet.

- Der er intet på plads. Enten det, eller også er jeg bare ikke blevet fortalt om nogen aftale. Der er overhovedet ingen aftale på plads. I øjeblikket er der ingen spørgsmål at stille. Men jeg gider ikke at svare på rygter. Jeg har det godt i Barca og jeg foretrækker at blive her, forklarer han til ESPN og følger op:

- Jeg har utallige gang sagt, at Barca er min drømmeklub. Det har det været siden jeg var lille. Jeg har aldrig fortrudt min beslutning om at komme hertil selvom jeg havde håbet på flere titler. Men om jeg har fortrudt mit skifte er overhovedet ikke et tema.

Siden Frenkie de Jong skiftede Ajax ud med FC Barcelona har han spillet 140 kampe og scoret 13 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Jeg har ingen aftale med en anden klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder