Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gattuso vil have Riqui Puig til Valencia

Transfermarked - 2. juni 2022Gattuso vil have Riqui Puig til Valencia

© Getty Images


Valencia står til at hyre Gennaro Gattuso som cheftræner som led i deres nye forsøg på at nå toppen. Valencia-ejer Peter Lim har fyret præsident Anil Murthy efter at nogle lydfiler blev lækket og nu forsøger klubben at komme ovenpå igen.

Gattuso ventes at tage over på Mestalla og har bedt klubben om at kigge mod Barca, hvor Riqui Puig er helt ude i kulden. Midtbanespilleren har siddet på bænken under adskillige trænere og har ingen udsigt til hverken mere eller fast spilletid og derfor er tiden inde til at han finder sig et nyt sted at være.Riqui Puig fylder 23 år til august, så det er ved at være på tide, at han finder en klub, hvor han kan spille regelmæssigt. Her er Valencia klar til at give ham muligheden og Valencia har i forvejen et godt forhold til Barca hvorfor det ventes, at der vil kunne finde en aftale.

Det er ikke længe siden, at Valencia og Barca mødtes for at diskutere nogle navne. Dengang var det godt nok den nu fyrede Anil Murthy, som førte an, hvor navne som José Gaya og Carlos Soler kom op. Der blev også talt om Martin Braithwaite og Riqui Puig, så Valencia kender allerede til Barcas intentioner omkring Riqui Puig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
2 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder