Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Sådan får vi råd til Lewandowski

Transfermarked - 3. juni 2022Barca: Sådan får vi råd til Lewandowski

© Getty Images


Barca har i en længere periode været interesseret i Robert Lewandowski og spilleren selv har da også offentligt meldt ud, at hans tid i Bayern er forbi. Han har dog et år tilbage af sin kontrakt i Bayern og derfor skal Barca punge ud for at hente polakken.

Det kræver penge, og det har Barca ikke lige nu. Til gengæld arbejder klubben benhårdt på at sælge ud for at få råd til nye spillere og i dag har klubbens økonomidirektør, Eduard Romeu, talt ud og her kommer han ind på formlen til at hente Lewandowski.- Vi er ikke glade for at skulle sælge ud af vores TV-rettigheder. CVC-aftalen er ikke god for os. Vores intention er at vi maksimalt vil sælge ud af 10% af vores rettigheder og kun for 25 år. (Oprindelige aftale lød på 50% og i 50 år).

- CVC-aftalen vil være god for små klubber, men for en stor international klub er det ikke en god idé. Vores lønninger er dobbelt så stor som Bayern München, men vi har i vores omstrukturering ikke budgetteret med salg af spillere.

- For at kunne hente Robert Lewandowski skal vi have tjent tre gange hans pris ind. Hvis vi ikke lykkes med det, så bliver det ikke muligt (At hente Lewandowski).

Om Javier Tebas, La Ligas præsident
- Der kommer en tid, hvor man bliver nødt til at rejse sig og sige nok er nok. Tebas har også sin skyld i Barcas økonomiske problemer. Han har kigget den anden vej længe (under Bartomeus ledelse) og har arbejdet imod Barcas interesser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
2 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder