Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite kom på banen i dansk sejr over Frankrig

Landskampe - 4. juni 2022Braithwaite kom på banen i dansk sejr over Frankrig

© Getty Images


Martin Braithwaite startede på bænken, da Danmark i går mødte Frankrig i Paris. Her var Frankrig favoritter til at snuppe sejren, men Danmark kom bestemt ikke til Stade de France med en opgivende attitude. Der blev kæmpet igennem og det gav pote til sidst.

Første halvleg sluttede uden scoringer selvom Frankrig havde et par skud på mål uden for alvor at true danskerne. I anden halvleg begyndte de at sætte lidt mere fart ind i feltet og kort inde i anden halvleg kunne den danske defensiv ikke følge med, da Benzema pludselig rørte på sig og scorede et rigtig flot mål. 0-1 efter 51 minutter.Efter en times spil blev Dolberg pillet ud og ind kom Cornelius og han skulle ikke bruge meget mere end en halv time. For allerede efter otte minutter tog han et flot løb ind i feltet og satte foden på en smuk aflevering fra Pierre Emile Højbjerg og så stod der 1-1.

Frankrig jagtede målet til 2-1 som ville give dem en stærk start i turneringen, men i stedet gik det den forkerte vej, da Cornelius med to minutter igen tog endnu et løb i dybden. Her pandede han kuglen videre ind i feltet før han tæskede den op i nettaget og så var Danmark foran og det endte da også med at Danmark hentede sejren.

Martin Braithwaite kom på banen med seks minutter igen, men han kunne have fået mere spilletid. Efter kampen kunne den danske landstræner fortælle, at hvis Danmark var kommet foran, så ville Braithwaite komme på banen for at true bagrummet med sin fart. Men det blev altså Cornelius der kom på banen efter en time og det viste sig at være en god idé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
2 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
3 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
4 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
5 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
5 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
6 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
7 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
7 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder