Annonce


Annonce

Annonce

Raphinha: Min fremtid er i hænderne på Deco

Transfermarked - 5. juni 2022




At Barca er interesseret i Leeds' brasilianske Raphinha er ingen hemmelighed. Spørgsmålet er bare om Barca får råd til at hente spilleren efter at Leeds sikrede endnu en sæson i Premier League hvilket betyder, at Raphinha ikke bliver så billigt at hente.

Han er lige nu samlet med det brasilianske landshold og herfra kommenterede han på sin situation. Det er tydeligt, at han gerne vil videre, men mellem linjerne skubber han også beslutningen over på sin agent Deco, som er tidligere spiller i Barca. Deco er i kontakt med Barca, som forsøger at finde formularen til at kunne hente Raphinha.



- Jeg har en kontrakt med Leeds frem til 2024. Min fremtid er i hænderne på Deco og Leeds. Lige nu er jeg fokuseret på landsholdet og vores kamp og dernæst min ferie. Alt derudover styres af min agent. Når der er noget nyt, så fortæller han mig det, forklarede Raphinha i går.

- Hvis jeg siger, at jeg er ligeglad, så lyver jeg. Jeg ved, at der er mindre end seks måneder til VM, så det kræver, at man viser sig frem i sin klub. Det tænker jeg også på, men jeg stoler på mit potentiale. Om jeg bliver eller skifter, så kommer jeg til at give mit bedste så jeg er i god form til VM.

Raphinha udtaler, at han stoler på sit potentiale hvilket er en klar hentydning til, at hvis han skulle skifte til Barca, så tror han på, at han kan ramme et højt niveau og være relevant ved VM, som er et af hans helt store mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raphinha: Min fremtid er i hænderne på Deco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder