Annonce


Annonce

Annonce

Bayern-præsident: Overrasket over Lewandowski

Transfermarked - 5. juni 2022
Robert Lewandowski har for længe siden gjort det klart over for Bayern München, at han vil væk denne sommer. Alligevel har den tyske klub nægtet ham at skifte, og siden har angriberen offentligt talt ud omkring sin situation. Det overrasker Bayern-præsidenten Herbert Hainer.

- Vi har altid sagt, at Lewandowski har en kontrakt til den 30. juni 2023. En kontrakt er en kontrakt. Hvor er vi på vej hen hvis en spiller kan rive sin kontrakt i stykker mens vi, som klub, betaler ham indtil den sidste dag? Det er ikke fair. Vi kan ikke have det på den måde, fortæller Hainer til Bild Am Sonntag.- Jeg er overrasket over, at Lewandowski har valgt at kommunikere offentligt. Jeg ville ikke have gjort det på den måde hvis jeg var i hans sted. Han har været i Bayern længe, vundet mange titler og blev verdens bedste fodboldspiller her.

- Jeg er ikke bekymret for, om han kan fortsætte efter sommerferien eller ej. Han vil spille fodbold og Lewandowski er en stor professionel. Heldigvis har vi ikke behov for at sælge ud. Vi vil have de bedste spillere og Lewandowski er blandt de bedste. Derfor er jeg sikker på, at han også spiller i Bayern i næste sæson.

Pini Zahavi (Lewandowskis agent) sagde, at Bayern tabte Lewandowski på grund af deres jagt på Erling Haaland?
- Både Zahavi og Lewandowski ved hvordan professionel fodbold fungerer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern-præsident: Overrasket over Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder