Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lewandowski vil ikke til pre-season med Bayern

Transfermarked - 6. juni 2022Lewandowski vil ikke til pre-season med Bayern

© Getty Images


Robert Lewandowski var klar i spyttet, da han for nyligt udtalte sig om sin situation. Hans tid i Bayern München er slut og efter alle de år i klubben er han skuffet over, at klubben ikke accepterer hans beslutning. Nu har polakken give den tyske klub en ny besked.

Således har Lewandowski ingen planer om at møde ind til pre-season med Bayern München i juli. Han vil hellere møde ind i Barca og forberede den nye sæson og derfor håber han på, at klubberne kan blive enige inden da. Egentlig vil han gerne have mundtlig besked på, at Bayern accepterer et skifte inden den 14. juni.Den 14. juni spiller Polen nemlig mod Belgien og når den kamp fløjtes af har Lewandowski ferie og han vil gerne have en klar forventning inden da. Hvis ikke at Bayern overgiver sig inden den 14. juni, så vil Lewandowski med al sandsynlighed igen dukke op i pressen og tale ud.

Barca har allerede sendt et bud afsted til Bayern, men den tyske klub har endnu ikke svaret. Ydermere forlyder det i pressen lige nu, at Liverpool har afvist Bayerns bud på Sadio Mané, som klubben vil have før de slipper Lewandowski. Så der er stadig et stort stykke arbejde forude; men én ting er sikkert: Lewandowski er færdig med Bayern München. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder