Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Angel Di Maria en seriøs mulighed i Barca!

Transfermarked - 6. juni 2022




Angel Di Maria forlader PSG denne sommer, hvor hans kontrakt udløber og dermed kan han skifte gratis. Hans håb er, at han kan skifte til en klub i Spanien, hvor han har familie boende, men til at starte med var Barca på ingen måde en mulighed. Til gengæld er muligheden ved at åbne sig nu.

Således håbede Di Maria på Barca eller Atletico Madrid mens Juventus gjorde det klart, at de er klar til at hente ham. Til gengæld holdt han den italienske storklub hen, da han satsede på muligheden i Spanien. Nu forlyder det i spansk presse, at Di Maria og Barca netop har talt sammen.



Den sportslige ledelse på Camp Nou har på ingen måde afskrevet at hente Di Maria. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er Ousmane Dembélés forlængelse på Camp Nou lige nu usandsynlig hvilket åbner op for en plads på kanten. Som bekendt vil Xavi have deciderede kantspillere i sin trup og med afskeden af Dembélé åbner der sig altså en plads.

Den plads skulle egentlig gå til Raphinha, men hans pris taget i betragtning ligner det ikke, at Barca får held med at hente ham, da Leeds ikke har tænkt sig at rykke på sig. Derfor kan Angel Di Maria være en reel mulighed. Di Maria har allerede sagt ja til Barca og afventer nu blot at Barca ikke ser andre muligheder.

Skulle det ske, at Barca henter Angel Di Maria, så bliver det på en kontrakt, der løber i ét år. Han er bekendt med, at han får minimumsløn og derudover kommer han altså gratis, da hans kontrakt i PSG er udløbet.



Barcas ledelse ser det som en god mulighed, da Di Maria kommer med erfaring, han er alsidig og kan levere med det samme. Det er journalisterne Hugo Cerezo, Matteo Moretto, Toni Juanmartí og Marcos Durán som netop har breaket historien.

Det meldes desuden, at Angel Di Maria kun vil spille et enkelt år mere i Europa før han rykker hjem til Argentina. Han er i dag 34 år og vil meget gerne have VM til vinter med før han rejser hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Angel Di Maria en seriøs mulighed i Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder