Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lewandowski: Jeg vil væk nu - og kun til Barca

Transfermarked - 6. juni 2022




At Barca er interesseret i Robert Lewandowski er ikke nogen hemmelighed. Det er heller ingen hemmelighed, at han er klar til at foretage skiftet. Lige nu er det helt store problem Bayern München. Den tyske klub vil ikke lade polakken skifte og igen har Lewandowski offentligt talt ud.

Flere fra den tyske ledelse har fortalt, at de er overraskede over Lewandowskis offentlige udmeldinger, men det rører ham tydeligvis ikke. Til Onet Sport fortæller han, at han kun har overvejet tilbuddet fra Barca.



- Jeg vil væk fra Bayern. Loyalitet og respekt er mere vigtigt end arbejdet. Den bedste mulighed er at finde en løsning sammen. Noget døde inde i mig og jeg vil væk fra Bayern for at få flere følelser ind i livet igen, forklarer han før han slår fast:

- Ingen andre tilbud blev overvejet udover det fra Barca. Jeg vil væk fra Bayern, det er helt sikkert.

Dermed bekræfter Lewandowski selv, at han vil til Barca og at der arbejdes på det. Med sin udtalelse omkring loyalitet og respekt henviser han i øvrigt til Bayern Münchens behandling af ham de seneste par måneder. Hans agent har udtalt, at Lewandowski ikke har haft et godt forhold til ledelsen på det seneste på grund af - bl.a. - mangel på respekt.

Lige nu forventes det, at parterne finder en løsning så snart at Bayern har fundet en erstatning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski: Jeg vil væk nu - og kun til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder