Annonce


Annonce

Annonce

Derfor vil Busquets ikke gå ned i løn

Transfermarked - 8. juni 2022




I løbet af den seneste uges tid har Barcas økonomidirektør været ude og fortælle, at CVC-aftalen ikke bliver til noget, da den mere henvender sig til mindre klubber og ikke store klubber. Økonomisk set vil det ikke give mening og i stedet har Barca kigget på andre muligheder.

En af disse muligheder er, at mange spillere skal gå ned i løn. Joan Laporta har oprettet et lønloft på max 10 millioner euro pr. sæson og som start har præsidenten - angiveligt - taget fat i anførerne og indledt snakken om, at de skal gå yderligere ned i løn efter at de allerede tidligere har gjort det.



Sergio Busquets er dog ikke særlig interesseret i at gå ned i løn endnu engang. Grunden til det er, at hans kontrakt udløber om et år og hans plan er ikke at forlænge kontrakten. I stedet vil han videre til Inter Miami i MLS - som i øvrigt er Barcas næste modstander under pre-season.

Busquets har allerede talt med Xavi om sin rolle i næste sæson og hvis alt går vel, så kommer Busquets ikke til at spille nær så mange kampe, som han har været vant til. Xavi vil have nyt blod ind på holdet og det kommer Busquets blandt andet til at lide under.

Selvom Busquets har givet meget til Barca i løbet af sine år i klubben, så ønsker han altså at spille sin kontrakt ud og vil ikke være med til at gå ned i løn året forinden. Desuden skylder Barca ham 20 millioner euro ifølge La Vanguardia. Det gør de fordi, at han valgte at udskyde en stor del af sin løn ligesom Piqué og Alba. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor vil Busquets ikke gå ned i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder