Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Har ikke hørt om lønreduktion

Nyheder - 9. juni 2022




I de spanske medier forlyder det, at Barca har tænkt sig at gå igennem hele spillertruppen og bede hver spiller om at gå ned i løn. Ingen måde overstige 10 millioner euro årligt og klubben vil starte hos kaptajnerne, som medierne erfarer, har sagt nej til at gå yderligere ned i løn efter at de allerede har gjort det.

Nu kan Sergio Busquets dog fortælle, at han slet ikke har hørt fra klubben. Desuden ønsker han at høre det fra klubben og ikke igennem medierne, men han er altid klar til at hjælpe, bekræftede han i går.



- Jeg vil gerne have at klubben fortæller mig det fremfor at jeg finder ud af det på en anden måde. Jeg er altid klar til at hjælpe klubben. De har ikke bedt mig om noget - men den slags skal ikke ske igennem pressen. Jeg vil altid hjælpe Barca, fortæller Busquets ifølge BarcaBold.dk.

Noget tyder altså på, at han er klar til at gå i dialog med klubben om sin løn, men omvendt har han kontraktudløb om et år hvorefter det forlyder, at han drager til USA for at spille for Inter Miami hvorfor han ikke skulle være interesseret i at gå yderligere ned i løn.

Hvad det ender med må tiden vise - i første omgang har ledelsen fokus på den kommende generalforsamling, hvor medlemmerne skal stemme for eller imod de aftaler, som kan indbringe en masse penge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Har ikke hørt om lønreduktion

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder