Annonce


Annonce

Annonce

Efter møde: Stadig ingen Gavi-forlængelse

Transfermarked - 10. juni 2022




Gavis agent, Ivan de la Pena, mødtes i dag med Barca, hvor Gavis kontraktforlængelse blev drøftet. Barca har længe ville forlænge Gavis aftale, da han lige nu kun koster 50 millioner kroner at købe fri hvilket flere klubber har forsøgt at gøre.

Gavi har dog holdt fast i, at han gerne vil blive i Barca og har derfor bedt sin agent om at forhandle en god kontrakt på plads med klubben. Det er lønnen, som har været der store spørgsmål: Gavis agent ser Gavi som en stjerne trods sin alder, mens Barca stadig ser ham som et talent, der har meget at lære endnu. Derfor opsøger agenten en høj løn mens Barca ikke har været tilbøjelig for at smide så mange penge i lommen på spilleren.



Efter dagens møde blev der ikke underskrevet nogen aftale, da der stadig mangler nogle punkter, som skal afklares og derfor fortsætter forhandlingerne i de kommende dage. I de spanske medier forlød det i går, at Gavis agent krævede en kontrakt på fire år med en startløn på fire millioner euro pr. sæson.

I anden sæson skal lønnen stige til fem millioner euro, i tredje år skal den stige til seks millioner euro og i det fjerde år var ønsket, at parterne skulle sætte sig sammen og drøfte fremtiden. Det takkede Barca nej til.

Hvad der helt præcist mangler lige nu vides ikke, men aftalen er ikke i hus og den lader derfor vente på sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Efter møde: Stadig ingen Gavi-forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder