Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca møder Real Madrid i USA

El Clasico - 10. juni 2022




Det er allerede kendt, at Barca drager til USA denne sommer som forberedelse til næste sæson. På programmet står modstanderne Inter Miami og New York Red Bulls mens Barca i dag kan bekræfte yderligere to kampe, som afslutter USA-turen.

Således skal Barca spille mod Real Madrid i en venskabskamp i Las Vegas den 23. juli og den 26. juli gælder det så Juventus i Dallas. Dermed er fire venskabskampe i USA på plads og det er ganske få uger inden at næste sæsons La Liga indledes.



Fodboldfans i USA får således muligheden for igen at se El Clásico på amerikansk grund. Denne gang er det på Allegiant Stadium, som kan huse 65.000 tilskuere og som til dagligt har Las Vegas Raiders spillende i NFL. Det er anden gang, at Barca og Real Madrid mødes i USA. De mødtes også den 30. juli 2017 på Hard Rock Stadium i Miami, hvor Barca foran et udsolgt stadion vandt 3-2 på mål af Messi, Rakitic og Piqué.

De to giganter har derudover mødt hinanden to gange uden for Spaniens grænser. Senest var i semifinalen af den spanske Super Cup, som bekendt er rykket til udlandet af økonomiske årsager. Før det mødtes de også i Venezuela - det var den 30. maj 1982, hvor Real Madrid vandt 1-0.

Barca møder Inter Miami den 20. juli og New York Red Bulls den 31. juli. Truppen møder op efter sommerferie den 4. juli. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca møder Real Madrid i USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder