Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil give Atletico Madrid rabat på Griezmann

Transfermarked - 11. juni 2022
Antoine Griezmann er fortsat ejet af Barca, men lige nu udlejet til Atletico Madrid, som skal købe ham fri om et år for 40 millioner euro. Barca er dog klar til at trykke prisen lidt ned såfremt Atletico Madrid er klar til at købe Griezmann fri allerede denne sommer.

Barca ønsker ikke at have Griezmann tilbage. Lige nu vil de bare have penge i klubkassen til at kunne opbygge holdet på ny. Derfor har Barca kontaktet Atletico Madrid med beskeden om, at hvis de trykker på knappen og henter Griezmann på en permanent aftale denne sommer, så vil de kunne spare 5 millioner euro. Altså er den fulde pris 35 millioner euro fremfor de 40 millioner euro.Med til historien skal man også huske, at Griezmann på ingen måde er i god form. Han er gået igennem mere end 20 kampe på klub- og landsholdsplan uden at score et eneste mål. Så han er næppe en spiller, som Barcas ledelse ser som interessant. Barca håber, at Atletico Madrid går med til aftalen.

31-årige Griezmann nåede at spille 102 kampe for Barca med 35 mål til følge. Siden skiftet til Atletico Madrid har han spillet med i 36 kampe og scoret otte mål. Så det er ikke målnæsen, der har været på hans side siden han skiftede til Barca. Sammenlagt er det altså blevet til 138 kampe for Barca og Atletico Madrid i løbet af de seneste fire sæsoner med bare 43 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil give Atletico Madrid rabat på Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder