Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gabriel Jesus er alternativet til Lewandowski

Transfermarked - 11. juni 2022Gabriel Jesus er alternativet til Lewandowski

© Getty Images


Barca har fuld fokus på at hente Robert Lewandowski i Bayern München denne sommer, men skulle det ske, at Barca ikke kan hente polakken, så forlyder det hos journalisten Oriol Domènech, at Gabriel Jesus er alternativet.

Gabriel Jesus forlader Manchester City denne sommer. De første meldinger går på, at han er klar til at blive i Premier League, hvor flere klubber skulle have henvendt sig, men han har stadig ingen aftale på bordet med en anden klub. Måske ender det med, at Barca banker på hans dør såfremt Lewandowski ikke er til at hente.Som bekendt holder Bayern fast i, at de ikke vil lade Lewandowski smutte, da han stadig har et år tilbage af sin kontrakt. Lewandowski har dog flere gange udtalt, at hans tid i Bayern er slut og at han ikke har tænkt sig at møde op til pre-season. I stedet vil han indlede pre-season med Barca og det har været musik i Laportas ører, som har givet spillerens agent besked om, at han er tilfreds med udtalelserne fra angriberen.

På nuværende tidspunkt er der altså ingenting mellem Barca og Jesus, men det kan ske, at det kommer så vidt. Jesus har spillet 236 kampe for Manchester City og når lige præcis ikke at runde 100 mål. Han står i dag noteret for 95 hvor af de 58 er blevet scoret i Premier League. Derudover står han noteret for 56 landskampe med 19 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
10 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder