Annonce


Annonce

Annonce

Xavi slipper kun De Jong for Bernardo Silva

Transfermarked - 12. juni 2022
Frenkie de Jongs navn er blevet nævnt utallige gange den seneste måned, da han er en kilde til mange penge for Barca. Selvom han spiler nærmest hver kamp for Barca, så har Joan Laporta bekræftet, at klubben er klar til at sælge en vigtig spiller hvis det hjælper på økonomien.

Det ser dog ud til, at planen i Barca er, at sælge De Jong for at kunne købe Bernardo Silva. Umiddelbart kræver Barca mere for De Jong end Manchester City kræver for Bernardo Silva hvilket er godt for Barca, som dermed kan lave et overskud på De Jong og bruge resten af pengene et andet sted.De seneste meldinger går på, at Barca vil have 80 millioner euro for De Jong med 20 millioner euro i variabler. På den måde kan salget af De Jong potentielt set give 100 millioner euro. I Manchester City forlyder det, at de kræver 70 millioner euro for Bernardo Silva. Så det er tæt - men det er så sandelig også et krav fra Xavi, melder Deportes Cuatro ifølge BarcaBold.dk.

Således vil Xavi kun give slip på De Jong hvis klubben kan klare at hente Bernardo Silva. Begge spillere er blevet spurgt ind til deres potentielle skifte, men begge har valgt at afvise spørgsmålene. Ingen har afvist et decideret skifte, så der er absolut noget om snakken på nuværende tidspunkt.

Ydermere kunne Fabrizio Romano for nyligt melde, at Manchester United endelig havde afgivet et bud på De Jong, men Mundo Deportivos kilder tæt på Barca fortæller, at der ikke er kommet et bud. Så transfermøllen kører for fulde gardiner og det bliver spændende at se, hvad det ender med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi slipper kun De Jong for Bernardo Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder