Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Shakira fik folk til at udspionere Piqué

Nyheder - 14. juni 2022Shakira fik folk til at udspionere Piqué

© Getty Images


Kendisparret Shakira og Gerard Piqué kunne for nyligt bekræfte, at de går hver til sit og ikke længere skal danne par efter 12 år sammen. Piqué bor i dag alene i en lejlighed i Barcelona mens Shakira har planer om at starte et nyt liv i Miami.

Historien fortæller, at Piqué har været Shakira utro og derfor har sangerinden valgt at trække stikket og forlade Piqué. Nu kan Marca berette, at Shakira fik folk til at udspionere Piqué i nattelivet, som fodboldspilleren elsker at være en del af. Piqué og Riqui Puig ses ofte sammen i nattelivet og det var her, at han angiveligt blev fanget.Men Shakira selv blev også bedraget af de folk, som hun i første omgang havde hyret til at udspionere Piqué. Således var det disse folk, der lækkede informationer til medierne (for at tjene ekstra penge) før Shakira og Piqué var blevet enig om en skilsmisse. I løbet af de kommende dage skal de to mødes for at snakke ud og afslutte på ordentligt vis for deres børns skyld.

Piqué har lige nu sommerferie og har derfor ikke pligt til at møde ind til træning i Barca. Det er først fra den 4. juli, at han skal møde ind og tiden må således vise, om hans præstationer til træning og kamp bliver mærket af situationen uden for banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder