Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dani Alves forlader Barca

Transfermarked - 15. juni 2022
Officielt: Dani Alves forlader Barca

© Getty Images


Så er det bekræftet. Dani Alves forlader denne sommer FC Barcelona når hans kontrakt udløber den 30. juni. Der var ellers snak om, at han kunne få en kontraktforlængelse på et halvt år, men det sker ikke. I et opslag på Instagram siger han farvel.

Med VM til vinter håbede Alves på, at han kunne få forlænget sin aftale i Barca så han havde gode forudsætninger for at blive udtaget til slutrunden, men i stedet må han forsøge at gøre sig bemærket et andet sted. I dag kom det frem, at Barca har givet brasilianeren besked på, at han ikke får sin kontrakt forlænget - og nu bekræfter han altså selv sin afsked med klubben.- Kære Cules

- Nu er tiden kommet til at sige farvel. Det var 8+ dedikerede år til denne klub, disse farver og dette hjem. Men som alt andet går livet videre, vejene skilles og historierne bliver skrevet andre steder. Og sådan er det.

- Jeg er taknemmelig og jeg respekterer de mennesker, der besluttede sig for at give mig muligheden for at komme tilbage hertil for at kunne sige farvel. Men der er ikke et farvel uden et tak først - til de folk, der ikke er i rampelyset og som gør alt perfekt: Tak skal I have.

- Jeg vil gerne takke alle, som gav mig muligheden for at vende tilbage så jeg kunne bære denne vidunderlige trøje igen. I aner slet ikke hvor glad jeg er. Jeg håber ikke at I kommer til at mangle min skøre og daglige lykke. Jeg håber, at de folk, som bliver i klubben, kan være med til at skrive historie. Det ønsker jeg af hele mit hjerte.

- Jeg vandt 23 titler; 2 The Trebles, 1 Sextuple og en fantastisk velskreven bog! Der lukker et smukt kapitel og nu åbnes der en anden.

- Verden må aldrig glemme. Selvom løven er 39 år er han stadig en god og skør løve. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder