Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca håber, at Piqué dropper sin udskudte løn

Nyheder - 16. juni 2022




Gerard Piqué har længe været blandt de bedst betalte spillere i Barca, men han har også været med til at gå forrest og sætte et eksempel for de øvrige spillere - primært under coronapandemien. Her var han den første til at acceptere, at gå ned i løn.

Det var dog ikke fordi, at han bare valgte at gå ned i løn. Der var tale om, at klubben ville udskyde udbetalingen af hans løn, da kassen på daværende tidspunkt stort set var tom. Piqué gik med til at udskyde sin løn og ifølge catalanske kilder skylder Barca således Piqué omkring 40 millioner euro i dag.

Selvom Barca senere i dag torsdag har generalforsamling, hvor medlemmerne skal stemme på, om klubben skal aktivere de finansielle aftaler, som de har forhandlet på plads og på den måde få penge i kassen, så har klubben et håb om, at Piqué enten dropper den udskudte løn totalt eller i hvert fald går med til at halvere den.

For nyligt kom det også frem, at Piqué - og de øvrige kaptajner - ikke ville udskyde eller gå ned i løn endnu engang, men mere troværdige kilder fortæller, at spillerne igen er klar til at ofre sig for klubbens skyld. Både Busquets og Alba har allerede udtalt, at de gerne hjælper klubben så godt de kan.

Det er dog ikke kun Piqué, som klubben skylder penge til. Også Busquets og Alba valgte at udskyde deres løn. Så hvad klubben kommer frem til måde tiden vise - men udgifter er der i hvert fald nok af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca håber, at Piqué dropper sin udskudte løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder