Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca-grupper vil stemme nej i aften

Nyheder - 16. juni 2022




I aften er der generalforsamling i Barcelona. Klubben har inviteret medlemmerne til afstemning, hvor der stemmes om klubbens økonomiske fremtid. Klubben har allerede forhandlet en håndfuld aftaler hjem, og de skal præsenteres og derefter skal der stemmes for eller imod.

Hvis flertallet er for, så vil klubben kunne aktivere aftalerne og se 5,2 milliarder kroner løbe ind på kontoen. Bliver der stemt imod vil Joan Laporta og hans ledelse have ryggen mod muren forud for den kommende sæson. Der er behov for penge - og de skal i kassen nu.



Ifølge GOAL har to stærke Barca-grupper, El Cor Blaugrana og Seguiment FCB, givet klubbens medlemmer besked om, at de skal stemme imod aftalerne i aften. Det har de fordi, at de ikke mener, at ledelsen har været helt transparante omkring de foreliggende aftaler. Der mangler informationer, mener grupperne og derfor er der ikke grundlag nok for at stemme for i aften.

I Barca er man dog optimistiske. Laporta og hans team kan slet ikke se hvordan flertallet skal kunne stemme imod da alle ved hvilken situation klubben er i. Ledelsen mener, at det er en formalitet og at afstemningen blot skal gøres igennem før de kan trykke på knappen og aktivere aftalerne, der vil indbringe over 5 milliarder kroner.

Skulle det ske, at medlemmerne stemmer for, så betyder det ikke, at der dukker 5,2 milliarder kroner op på kontoen, som klubben kan bruge på spillere. Pengene skal gå til at dække mange forskellige områder - men naturligvis også til at styrke truppen på sommerens transfermarked. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca-grupper vil stemme nej i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder