Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godkendt! Barca indbringer 5,9 milliarder kr.

Nyheder - 16. juni 2022
Godkendt! Barca indbringer 5,9 milliarder kr.

© FC Barcelona


Her til aften har der været generalforsamling i Barcelona, hvor klubbens medlemmer er mødt op for at stemme for eller imod de aftaler, som ledelsen har forhandlet på plads. Selvom der kom lidt modstand fra nogle grupper, så har medlemmerne ikke været i tvivl: Der skal penge på bordet.

Medlemmerne stemte for at sælge 49,9% af Barca Licensing & Merchandising hvilket indbringer et sted mellem 1,5-2,2 milliarder kroner, som Joan Laporta bekræftede her til aften. 568 stemte for og 65 imod. Kort tid efter blev aftalen omkring TV-rettighederne fremlagt, og igen ønskede et overtal at sælge ud.Laporta bekræftede desuden, at klubben modtog et tilbud svarende til 7,4 milliarder kroner hvis klubben solgte 100% af TV-rettighederne for de kommende 10 år. Her afviste ledelsen dog klart. Til gengæld har medlemmerne her til aften stemt på om klubben skal sælge 25% af TV-rettighederne. 494 stemte for, 62 imod og 13 stemte blankt. Det betyder, at begge aktiver nu kan søsættes af klubben hvilket indbringer Barca et beløb på mellem 5,2 - 5,9 milliarder kroner. Det er desuden også bekræftet af Laporta her til aften.

I løbet af generalforsamlingen, som blev livestreamet på klubbens YouTube-kanal, begyndte Barca-fans fra hele verden at donere penge til klubben. Mange af kommentarene lød 'Penge til Koundé-transferen.' Selvom der nu kommer adskillige milliarder kroner i kassen så er det ikke alle penge, klubben hverken må eller vil bruge på spillere.

Der skal slås gæld af, der skal sørges for at solid balance i økonomien og der skal naturligvis også handles. Med godkendelsen af aftalerne vil klubben nu accelerere købet af Lewandowski samt en forsvarsspiller - som lige nu ser ud til at blive Jules Koundé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder