Annonce


Annonce

Annonce

Barca kan købe spillere for 1,5 milliarder kr

Transfermarked - 17. juni 2022




I går havde FC Barcelona inviteret sine medlemmer til generalforsamling, hvor der skulle stemmes. Barcas ledelse havde gjort forarbejdet og forhandlet nogle aftaler på plads, som sammenlagt indbringer klubben i underkanten af seks milliarder kroner.

Medlemmerne, som der valgte at dukke op, var af den overbevisning, at det ikke er godt at sælge ud af TV-rettigheder, men at det på nuværende tidspunkt er nødvendigt. Derfor blev der stemt for et salg af 25% af TV-rettighederne og mens der også blev stemt for til salget af 49,9% af BLM, så har Barca nu pludselig mange penge igen.



Til gengæld kan klubben ikke bare spendere løs af de knap seks milliarder kroner. Pengene skal sikre en sund og balanceret økonomi og ca. 1,5 milliarder kroner kan bruges på køb af spillere. Det lyder naturligvis rigtig godt for mange Barca-fans, der ville elske at se truppen blive skiftet ud. Men beløbet kan vokse.

I første omgang kommer der ikke nogen spillere ind, som kommer til at tjene mere end 10 millioner euro pr. sæson. Laporta har indført et lønloft så det hele ikke løber ud af kontrol igen. Derudover har klubben planer om at sælge flere spillere og det vil føre til, at der vil være endnu flere penge at købe ind for. Om Laporta og hans ledelse spenderer 1,5 milliarder kroner på spillerindkøb denne sommer er dog tvivlsomt - men muligheden er der nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan købe spillere for 1,5 milliarder kr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder