Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Man. United: Vi gør alt for at få Frenkie de Jong

Transfermarked - 19. juni 2022
Man. United: Vi gør alt for at få Frenkie de Jong

© Getty Images


Manchester Uniteds CEO har givet FC Barcelona og Joan Laporta en god ledetråd omkring deres planer. Således var CEO'en, Richard Arnold, i Cheshire, Manchester på en lokal pub i denne weekend, hvor han fik sig en øl i det gode vejr.

Her blev han spottet af nogle fans, som hurtigt fandt et kamera frem og fik snakket med Mr. Arnold, som afslørede, at Manchester United vil gøre alt for at hente Frenkie de Jong og at de har folk i Barcelona i disse dage. Desuden kan Untied hente spillere for 200 millioner euro, så det bliver næppe et problem at hente De Jong.- Som klub gør vi alt, for at lukke handlen (Frenkie de Jong). Jeg har været oppe et par dage nu, men der er nogle ting, som stadig står i vejen - jeg kan ikke sige hvad, siger han ifølge BarcaBold.dk.

- Vi har folk i Barcelona for Frenkie de Jong. Vi har 200 millioner euro til at købe spillere denne sommer, så penge bliver ikke et problem. Vi gør alt, hvad vi kan for at få De Jong. Jeg siger det igen: Penge er ikke problem for at få fat i ham. Penge er ingen modstand når det kommer til spillere, som vi vil have.

- Jon Martoff arbejder fra klokken 6 til 22 (hver dag) for at få fat i Frenkie de Jong. De spillere, vi vil have, lader vi ikke glippe, afslørede Mr. Arnold således.

Du kan her se et kort klip, hvor han bekræfter, at træneren, Erik Ten Hag, vil have ham og at pengene ikke bliver nogen skillevej.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder