Annonce


Annonce

Annonce

Eto'o erkender skattesvig: Får betinget fængselsdom

Nyheder - 20. juni 2022




Den tidligere Barca-bomber Samuel Eto'o har erkendt sig skyldig i skattesvig. Det har han gjort for at undgå at komme i fængsel og i stedet har han indgået en aftale, som bunder ud i en bødestraf og 22 måneders betinget fængsel. Han skal altså ikke ind og afsone - i hvert fald ikke ovenpå denne aftale.

Samuel Eto'o har efter bruddet med sin tidligere agent, Jose Maria Mesalles, aldrig lagt skjul på, at Mesalles var tæt på at totalt ruinere den tidligere angriber. Sagen her drejer sig om nogle billedrettigheder fra Puma til Barca, som han selv modtog en indkomst for, men aldrig betalte skat. Situationen opstod netop da han spillede i FC Barcelona.



Anklageren krævede på daværende tidspunkt, at Eto'o skulle ind og afsone 10 og et halvt års fængsel samt en bøde og naturligvis tilbagebetaling af de manglende skattekroner svarende til sammenlagt 134 millioner kroner.

- Jeg erkender forholdene, og jeg vil gerne (tilbage)betale, men dengang var jeg bare et barn og gjorde altid det, som min far sagde til mig, forklarede Eto'o da han erkendte sine gerninger og hentydede til sin tidligere agent Mesalles da han talte om 'sin far'.

Eto'o slipper således med en bøde og 22 måneders betinget fængsel for skattesvig.

Læs også historien om hvordan Eto'o var tæt på at erklære sig for bankerot for år tilbage - netop pga. Mesalles' grådighed.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o erkender skattesvig: Får betinget fængselsdom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder