Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Hjemmekampe på Montjuic Stadion

Nyheder - 21. juni 2022




Det er ved at være noget tid siden, at planen for Espai Barca blev præsenteret og for at kunne - blandt andet - modernisere Camp Nou, så krævede det, at nogle hjemmekampe blev flyttet til et andet stadion. Barca meldte siden ud, at kampene i sæsonen 2023/24 afvikles på Montjuic Stadion.

I dag kunne Joan Laporta på et pressemøde bekræfte, at aftalen er skrevet under og at Barca dermed spiller samtlige hjemmekampe i sæsonen 2023/24 på Montjuic Stadion, der ligger små seks kilometer fra Camp Nou, så på den front bliver der ikke store udfordringer. Til gengæld skal spillerne spille under andre vilkår.

Mange af spillerne i den nuværende trup har spillet mange kampe på Camp Nou, så det bliver noget af en omvæltning, når man pludselig får en ny hjemmebane for en stund. Stadion rummer 55.000 tilskuere, så det er næsten en halvering af hvad Barca er vant til når de store hold kommer på besøg.

Arbejde på og omkring Camp Nou indledes allerede i den kommende sæson, men det kommer ikke til at få betydning for kampene. Det bliver først fra sommeren 2023, at Barca indleder den nye sæson på et andet stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Hjemmekampe på Montjuic Stadion

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder