Annonce


Annonce

Annonce

Neto i kovending: Har afvist alle tilbud

Transfermarked - 21. juni 2022




Reservekeeper Neto var egentlig på vej væk fra Barca sidste sommer, men endte med at blive i klubben til trods for at han fik nogle tilbud på bordet. Denne sommer er han så en af de spillere, der forventes at blive solgt, men han har ændret mening.

Han var egentlig klar til at tage ud på et nyt eventyr, men ifølge Sport har han valgt at afvise samtlige tilbud, som der er kommet ind af døren, og i stedet vil han blive i Barca til 2023, hvor hans kontrakt udløber. Det er et problem for Barca, som var klar til at sende Neto videre og hente Inaki Pena hjem fra lejeaftale og lade ham være reservekeeper.

Der er en lys fremtid for Inaki Pena og det var derfor, at klubben kun udlejede ham fremfor at sælge ham. Derudover spiller Inaki Pena på en betydelige lavere løn end Neto, så i Barca var man overraskede over Netos melding og det samme var hans agent, melder avisen desuden.

Barca har muligheden for at rive Netos kontrakt over, men det betyder, at klubben skal betale ham lønnen for den resterende del af kontraktens længde. Det samme gør sig gældende med Samuel Umtiti, som også befinder sig i en situation, hvor ingen klubber vil matche hans løn hvorfor det har været svært for Barca at finde en klub, der ønsker franskmanden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto i kovending: Har afvist alle tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder