Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtitis to valg: Fyring eller udlejning

Transfermarked - 22. juni 2022Umtitis to valg: Fyring eller udlejning

© Getty Images


Samuel Umtiti har været svær at komme af med for Barca, som med de finansielle aftaler nu har lidt mere at gøre godt med og dermed kan overtage lidt af kontrollen. I og med at Umtiti er på kontrakt i Barca, har han altid mulighed for at afvise tilbud.

Og det har han i den grad gjort. Hans agent har modtaget adskillige tilbud, som franskmanden dog har afvist. I stedet er han blevet i Barca og tjent en god løn, selvom han dog gik med til at gå en smule ned i løn ved sin seneste kontraktforlængelse. Hans kontrakt går i dag til 2026.

Men Barca har gjort det klart for ham: Klubben kan fyre ham - og derved betale hans løn frem til 2026 - eller han kan acceptere en lejeaftale for to sæsoner. Barca ønsker at udleje ham til en klub, som vil acceptere en købsoption, men på nuværende tidspunkt er der bare ingen klubber, som banker på døren.

Det er ikke i Barcas store interesse at betale ham ud, men det kan være en løsning for at frigøre nogle lønkroner til nye spillere. Selvom Lyon og Nice har været inde i billedet, er der stadig langt til en aftale. Så selvom Umtiti ikke fylder alverdens i aviserne i dag, så er han pt. en hovedpine for ledelsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
1 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...
10 t. Officielt: Gabriel Martinelli, som Barca...

Ugens mest læste

Seneste nyheder