Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Raheem Sterling florerer som en mulighed

Transfermarked - 23. juni 2022Raheem Sterling florerer som en mulighed

© Getty Images


Raheem Sterling har hele sommeren været rygtet væk fra Manchester City mens adskillige engelske medier også hævder, at den engelske klub har tænkt sig at tilbyde ham en kontraktforlængelse. Ude i horisonten følger Barca dog med i Sterlings situation.

Barca ser muligheder i Sterling, men i øjeblikket er der andre foran englænderen i køen. Men som bekendt er det ikke altid, at klubber har held med at hente de spillere, som de ønsker. Derfor har Barca naturligvis også en backup-plan klar i dette tilfælde.Her er Sterling på blokken, så hvis ikke Barca får held med at gennemføre deres oprindelige plan, så kan det ske, at de hiver fat i Manchester City for at forhøre sig omkring Sterlings situation. Indtil videre skulle der allerede være forhandlinger med Real Madrid, Chelsea og Arsenal.

Madrilenerne er dog ikke på et punkt, hvor de har tænkt sig at gå all in. Chelsea og Arsenal er mere seriøse mens Arsenal også har det andet Barca-emne, Raphinha, i kikkerten. Om Barca når så langt ud, at de vil forsøge at hente Sterling må tiden således vise. Først og fremmest skal TV-rettighederne sælges ud så Barca kan begynde at forstærke holdet ved at hente og registrere nye spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Benjamin Pavard vil væk fra Bayern Münch...
1 t. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
2 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
3 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
4 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
5 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
6 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
7 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
7 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
8 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...

Ugens mest læste

Seneste nyheder