Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca skylder stadig 126 mio. euro for transfers

Transfermarked - 24. juni 2022
Barca skylder stadig 126 mio. euro for transfers

© Getty Images


Da Joan Laporta blev valgt ind som ny præsident i FC Barcelona var han udmærket klar over, at der ventede ham et svært job efter Josep Maria Bartomeu. Flere gange har Laporta dog udtalt, at økonomien så værre ud end først antaget og det viser sig også at klubben skylder over 100 millioner euro væk for tidligere transfers.

Coutinho er ikke i Barca længere. Det er Malcom heller ikke og Trincao er godt nok ejet af Barca og udlejet, men han rygtes til Sporting Lissabon, hvor der ventes at lande en aftale i næste uge. Men Barca skylder stadig penge for samtlige tre spillere - og flere til.Således skylder Barca stadig knap 30 millioner euro til Liverpool, da catalanerne i sin tid hentede brasilianeren. Derudover har Braga knap 10 millioner euro til gode fra da de solgte Trincao til Barca og endelig har Bordeaux lige ledes 10 millioner euro til gode for Malcom-handlen.

Der er intet nyt i, at en klub henter en spiller og betaler det samlede beløb over flere omgange. Men at økonomien er så stram i dag betyder også at de sælgende klubber kigger skeptisk på Barca. Således rygtes det lige nu, at Bayern München ikke er interesseret i at sælge Lewandowski i en handel, der byder på variabler. Bayern stoler simpelthen ikke på Barcas økonomi og ønsker en fast pris betalt med det samme. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder