Annonce


Annonce

Annonce

Bayern ignorerer Barca: Vil have flere penge

Transfermarked - 25. juni 2022
I Bayern München ved man godt at medlemmerne netop har godkendt de finansielle aftaler, som klubben har forhandlet sig frem til og derfor har Barca også 50 millioner kroner, som de kan spendere på Robert Lewandowski. De 50 millioner euro er Bayerns pris på polakken.

Bayern har ellers op til flere gange afvist, at Lewandowski overhovedet er til salg, men kilder tæt på klubben erfarer, at 50 millioner euro kan få Bayern til at trykke på knappen og sælge angriberen. Barca menes at have budt to gange på Lewandowski, men begge gange har Bayern totalt ignoreret Barca.

Således har begge bud været på under 40 millioner euro hvilket ikke er i Bayerns interesse. Hvad Barca har tænkt sig at gøre fremadrettet må tiden vise, men det er i hvert fald stensikkert, at Barca vil have Lewandowski denne sommer og at spilleren er klar på at skifte. Han har flere gange informeret Bayern om, at han vil væk.

Om Barca kommer til at imødekomme det uofficielle krav på 50 millioner euro er mere tvivlsomt. Klubben pønser helt sikkert på at inkludere nogle variabler, så prisen potentielt set kan komme derop af - men næppe helt op på 50 millioner euro.

Lige nu har Bayern stadig Barcas tilbud på hånden, men de har altså i første omgang valgt at ignorere den catalanske klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern ignorerer Barca: Vil have flere penge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder