Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: United og Barca enig om prisen på De Jong

Transfermarked - 26. juni 2022Avis: United og Barca enig om prisen på De Jong

© Getty Images


Forhandlingerne mellem FC Barcelona og Manchester United er henover de seneste 24 timer blevet langt mere avanceret end tidligere. Den engelske storklub har ikke lagt skjul på, at de er interesseret i De Jong og Barca har da også åbnet op for et salg af hollænderen.

I går kunne avisen Sport berette - ifølge BarcaBold.dk, at der nu er enighed omkring prisen. Manchester United er klar til at betale 80 millioner euro mens Barca er klar til at acceptere den pris. Det er småting som mangler mellem klubberne mens det helt store spørgsmål stadig omhandler De Jong: Han har endnu ikke besluttet sig for om han vil skifte eller ej.

Barca har gjort det klart for ham, at de ikke kan afvise så stort et bud på ham. Der har været tvivl om hvorvidt hele situationen er opstået ud fra en sportsligt eller økonomisk synspunkt. Barca mangler helt klart penge - også selvom de har nogle finansielle aftaler på trapperne - og derudover er Xavi vild med Bernardo Silva som menes at blive De Jongs afløser.

Inden længe forventes der dog at komme et svar fra De Jong og alt peger i retning af, at han snart kan trække i Manchester Uniteds røde trøje og spille sine hjemmekampe på Old Trafford. Indtil videre nyder han sin ferie efter en lang sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder