Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Bernardo Silva bad Barca om at hente ham

Transfermarked - 26. juni 2022
Bernardo Silva er lige nu udset til at blive Frenkie de Jongs afløser. Xavi er vild med portugiseren og har bedt klubben om at gå all in på ham lige så snart De Jong er sendt til Manchester United. Det viser sig faktisk også at Silva selv er vild med idéen om at komme til Barca.

Mundo Deportivo melder, at Bernardo Silva af to omgange har meldt sin interesse direkte til Barca. Første gang var i januar, da Barca var taget til England for at hente Ferran Torres til klubben. Her kunne Silva igennem sin agent meddele, at han gerne vil til klubben.Denne sommer har Silva så igen taget fat i sin agent og bedt ham meddele Barca, at de skal tage en snak med Manchester City for at finde ud af om en transfer er mulig. Begge parter er interesseret i et skifte mens Manchester City ikke nødvendigvis ser det som en mulighed. Til gengæld forlyder det, at Manchester City trods omstændighederne har prissat Silva til 80-100 millioner euro.

I Barca tænker man slet ikke på at spendere 100 millioner euro på Bernardo Silva. Til gengæld håber klubben, at Manchester City er klar til at tage en spiller plus en sum penge i bytte for Silva - men indtil videre er der ikke avancerede forhandlinger. Det sker først når Frenkie de Jongs skifte til Manchester United rent officielt er gået igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Bernardo Silva bad Barca om at hente ham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder